Tubice za čuvanje kemijskih spojeva i bioloških uzoraka na duži vremenski period

Naši klijenti skladište/čuvaju kemijske spojeve i biološke uzorke na duži vremenski period kako bi razvili bolje razumijevanje procesa bolesti i pomogli u razvoju novih tretmana u budućnosti.

Tvrtka Fluidx im pomaže u tome svojim proizvodima na području skladištenja i praćenja tvari koje omogućuju znanstvenicima sigurnost u saznanju da su im uzorci sačuvani u kontroliranim uvjetima, označeni i sistematizirani kako bi što lakše mogli pronaći željeni uzorak u nadolazećim desetljećima.

Tko zna, možda ćemo jednog dana saznati da je bitno otkriće liječenja neke bolesti bilo baš sa uzorcima pohranjenih u FLuidx 2D- kodiranim tubicama!

Naš tim zna više o 2D tubicama i čitačima istih, nego bilo koji drugi. Razlog je jednostavan. Bili smo članovi prvog tima koji je razvio prve 2D-kodirane tubice na svijetu davne 1999. Nakon toga predstavili smo prvi čitač na svijetu - sposoban čitanja cijelog “rack”-a sa 96 tubica. Danas se čini kao normalna stvar, ali tada je to bila – revolucija. Srž dekodiranja prvog čitača koristi se i dan danas, sa 15 godina kontinuiranog napretka pa ne čudi što su Fluidx čitači izuzetno efikasni i pružaju najrobusnije i najpozdanije rješenje dekodiranja na tržištu.

Jako puno naših proizvoda su često sa atributom “prvi” u tehnologiji čuvanja uzoraka, pa iz dana u dan smišljamo nova rješenja i proizvode kojima bi mogli unaprijediti dnevni rad sa istima.